els alumnes opinen…

“Jo abans d’apuntar-me a les classes de Feldenkrais amb la Raquel, no podia seure al terra, i ara sí. Sento que m’és més fàcil moure’m, i el dolor que tenia a la pelvis ja no el tinc”

“Assistir a les classes de Feldenkrais m’aporta tranquilitat i relax, conèixer i entendre el meu cos, millora en el moviment i disminució de dolor. Sento que em va bé per millorar la sincronització i la memòria, i el més important per mi ha estat el perdre la por al dolor, doncs com fa un any i quatre mesos que em van atropellar i va ser un accident greu, he patit molts dolors i sempre tenia por de l’esquena”

“En començar les classes en grup, fa un any, pensava que això no era per mi, amb aquest moviment tant lent. Però he anat agafant el ritme i ara tinc la certesa que aquestes classes m’han ajudat a aprendre a relaxar-me en el meu dia a dia”

“A mi, a part dels beneficis a nivell físic, també m’aporta beneficis a nivell psíquic: en el sentit que en la vida quotidiana també provo a fer les coses diferents a com les faria i n’observo el resultat, i és quelcom que sorgeix de mi fer-ho, no és quelcom que em proposi fer”

Les classes de feldenkrais per mi és un espai on puc anar cap dins, retrobar-me amb mi, veure que hi ha diferents maneres de fer les coses que ni tant sols m’havia plantejat, es gratificant, prou fàcil i s’amplia la meva manera de relacionar-me amb l’entorn i a mi mateixa. És una descoberta agradable. Després de les classes, tinc moltes ganes de reposar per assentar aquesta nova manera de veure les coses. M’agraden molt les teves classes, ha set una gran descoberta, moltíssimes gràcies.

“Gràcies per la classe individual d’ahir. Estic més respectuós amb mi mateix, camino amb consciència i miro millor, la mandíbula una mica més fluixa, i més sociable i present en el moment”.

error: Content is protected !!