Seguim… amb les classes d’Integració Funcional

Qui demana hora per fer classes d’Integració Funcional del Mètode Feldenkrais®?

〰️Persones amb dolors musculars o articulars recurrents.
〰️Persones que necessiten variar i millorar hàbits posturals, de moviment i respiració.
〰️Persones que necessiten millorar l’equilibri i la coordinació.
〰️Persones amb dolor o fatiga crònica.
〰️Persones amb procés de rehabilitació d’una lesió física.
〰️Persones que han sofert algun trastorn neurològic.
〰️Persones que professionalment es dediquen a activitats en què l’organització del moviment corporal és clau: esportistes, músics, professionals i amateurs del món de la dansa, del circ, del teatre, etc.
〰️Criatures que presenten alguna dificultat en el procés de desenvolupament global: nadons prematurs, nadons i infants amb trastorns neurològics o genètics, infants amb dificultats d’aprenentatge.

Com és una classe d’Integració Funcional del Mètode Feldenkrais®?

Són classes individuals i personalitzades, en funció de l’estructura, les possibilitats i les necessitats de l’alumne, en les que professor i alumne observen com es dóna el moviment i exploren altres maneres de moure’s amb eficiència.

El professor, a través de preguntes i del tacte suau i respectuós de les seves mans, crea les condicions necessàries perquè emergeixi la capacitat innata d’aprenentatge de l’alumne; el sistema nerviós de l’alumne, en experimentar més facilitat en el moviment, aprèn i integra aquesta manera de moure’s més funcional.

Les classes d’Integració Funcional acostumen a ser classes agradables i molt reconfortants. Generalment, es realitzen amb camilla o a terra segons les necessitats de l’alumne.

Per a més informació o bé demanar hora, posa’t amb contacte: Raquel – 646478238 – info@assaigenmoviment.com

error: Content is protected !!