Reduir les tensions, aprenent a fer menys.

Un moviment eficient no hauria d’incloure una sensació d’esforç. Cada moviment que fem necessita un to muscular específic i apropiat a l’acció: la pràctica d’un esport demana un to muscular (contracció i/o esforç muscular) més elevat que una activitat com, per exemple, escriure.
Sovint, per diversos motius, fem més esforç del que és necessari; a vegades només perquè tenim la idea fixe que més esforç significa més impacte i més benefici. Però si en fer un moviment posem una tensió extra i inecessaria en alguna parts del cos (espatlles, mandíbula, dits de la mà, etc. ), és un indicador que la nostra organització per fer aquell moviment no és suficientment bona.

Aquest taller és un tastet per aprendre i experimentar com:

  • disminuint la intensitat i fent menys esforç, es pot sentir més, aprendre més, moure’s amb més facilitat, estar més present i disponible per a l’acció.
  • distribuint el treball entre totes les parts del cos – treballant juntes en sinergia i per un mateix propòsit – el moviment esdevé més fàcil: el to es reparteix de manera més uniforme, sense que hi hagi parts de la musculatura que treballen aïlladament i en excés, ni parts que, de manera inconscient, treballen en contra de la intenció que tenim.

Dirigit a qualsevol persona interessada en adquirir consciència corporal per millorar la manera com es mou, sense dolor, sense tensions i amb elegància.

Dissabte 22 de febrer de 9:30 a 11:30h – Preu: 20 € /taller
Lloc: Osona Ioga. Ronda Camprodon 25 1r 1a. Vic

RESERVA LA TEVA PLAÇA amb la Raquel, al 646 478 238 o raqueljufre@gmail.com

error: Content is protected !!