Desinhibim-nos a escena! Clown, Veu i Cos

Allibera el teu cos, troba la teva veu i connecta amb el teu propi clown ;O)

Si en llegir aquest títol has pensat «Això és el que necessito!», aquest és el teu taller!

Vols passar un cap de setmana a la natura jugant, cuidant-te i aprenent noves tècniques?

Preparem-nos: llest@s per a l’acció a escena!!

QUAN

• Dissabte 21 i diumenge 22 d’octubre de 2023 (Arribada el 21 d’octubre a les 10h i sortida el 22 d’octubre a les 18h)

• Data límit d’inscripció: 15 d’octubre

A QUI S’ADREÇA AQUEST TALLER

• Actors professionals o amateurs, interessats a descobrir el món del clown.

• Principiants entusiastes d’explorar el joc escènic clownesc.

• Alumnes de teatre.

• Cantants i músics, amb ganes d’entrenar habilitats escèniques.

• i també aquelles i aquells que ja coneixen el clown.

QUÈ TREBALLAREM

• Presència còmica – troba el teu «Clown» (la màscara més petita del món, duos i trios, números de cabaret).

• El cos a escena: alliberem tensions, organitzem-nos de forma més eficient (l’esquelet, la musculatura i la respiració).

• Connexió amb la pròpia veu, improvisació, connexió emocional i alliberament.

ON

Passarem dos dies a la natura en un espai meravellós, el Mas Fontarnau, seu de  Actors Space, situat en un paratge de bellesa natural excepcional, a només una hora de la ciutat de Barcelona i a 7 km. de l’antiga ciutat de Vic. La casa (en els seus orígens una vil·la romana) rep el nom del pou «Fontarnau», que significa «el pou d’Arnau». És una masia del segle XVI, que té capacitat per a 12 persones. El graner principal s’ha convertit en un gran estudi.

La masia té moltes hectàrees de bosc i prats per passejar i respirar i està gestionada per una família.

Menjarem bé, jugarem, i passarem un bon cap de setmana juntes!

COM ARRIBAR

Connexió amb Barcelona en tren i bus cada 30’. Us podem recollir a l’estació de trens de Vic.

QUI SOM

Tres expertes en Clown, Veu i Cos:

Marian Masoliver

Actriu, directora i professora de teatre amb 30 anys d’experiència internacional. Amb només 19 anys va estudiar Teatre Físic amb Jacques Lecoq a Paris. Durant la seva trajectòria teatral, ha treballat amb varies companyies de renom internacional com “Kneehigh Theatre” a Anglaterra i la Fura dels Baus a Catalunya i ha impartit cursos d’Art Dramàtic en varies universitats, escoles i festivals d’arreu del món. La Marian és co-fundadora del Actors Space  un centre dedicat a la formació, la recerca i la creació de les Arts Dramàtiques que aquest any compleix 25 anys i en el que ha estat professora de Clown des de l’inici. També en els darrers 10 anys, ha escrit i dirigit espectacles els quals han arribat a un públic d’unes 30.000 persones.

Marta Fiol

Apassionada i vinculada a la música i al teatre, la Marta Fiol és mezzosoprano, professora Associada del Mètode FitzmauriceVoicework®, professora Acreditada del MètodeFeldenkrais® i Musicoterapeuta (AMBx). Intèrpret de música contemporània, ha estrenat obres d’una trentena de compositors catalans, actuant conjuntament a diverses formacions instrumentals arreu de la geografia espanyola i internacional. Ha explorat la improvització, la fusió amb diferents llenguatges artístics i la performance, aprofundint també en l’escena teatral de la mà de directors com Xavier Albertí, Marc Rosich, Mont Plans, Joan Lluís Bozzo, Mario Gas, Joan M. Segura, etc. El seu vessant còmic l’ha dut a formar-se en clown, i a crear recitals escènics explorant la difusió del repertori vocal en clau d’humor, actuant en teatres i auditoris nacionals i internacionals. Ha produit i dirigit espectacles familiars. La seva veu es troba enregistrada a diversos segells discogràfics.

Raquel Jufré

Professora del MètodeFeldenkrais®  acreditada per The International Feldenkrais Federation (EUROTAB), Educadora de Massatge Infantil (IAIM Certified Massage Infant Instructor) i Psicomotricista (Intervenció Psicomotriu Preventiva UVIC), la Raquel treballa amb diferents col.lectius de totes les edats que presenten diferents inquietuds o necessitats amb relació a millorar i afinar l’organització  funcional. Entén la pràctica del Mètode Feldenkrais com un mitjà per desenvolupar el propi potencial per viure una vida rica i plena, en un procés conscient d’autoconeixement, despertant la pròpia creativitat per afrontar nous reptes i la confiança per viure amb llibertat.

QUÈ CAL DUR

• Mitjons i roba còmoda.

• Manteta o tovallola de bany (gran).

• Si en tens, un nas vermell (que no sigui d’espuma) amb goma elàstica. 

• Si vols, pots portar un instrument musical.

• El pijama!

PREU

• 165€/persona.

Inclou una nit d’allotjament (compartit), dinar i sopar de dissabte, esmorzar i dinar de diumenge. A l’Espai de l’Actor oferim una alimentació vegetariana, sana i ètica, que garanteix una bona nutrició i escolta les necessitats dels participants.

Per a fer efectiva la reserva de plaça és necessari ingressar la totalitat de l’import del curs al compte bancari:

IBAN: ES2701820359780200254116

Indiqueu el vostre NOM + CLOWN, VEU i COS i envieu el justificant de la transferència al correu marian@actors-space.org

MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

Marian: 633 295 426 – marian@actors-space.org

Marta: 652 536 630 – martafiol@hotmail.com

Raquel: 646 478 238 – info@assaigenmoviment.com

error: Content is protected !!