Quins són els meus patrons de moviment?

La cultura de la qual formem part, l’educació que hem rebut, les experiències que hem tingut al llarg de la nostra vida, etc., determinen la manera com ens movem i actuem. És meravellós; cada u de nosaltres tenim una manera única i individual de fer les coses.

Els patrons que hem anat adquirint al llarg del nostre aprenentatge vital, apareixen espontàniament en moure’ns; són necessaris per facilitar-nos i agilitzar les accions de la nostra quotidianitat, però a vegades limiten i dificulten l’acció que volem fer.

El Mètode Feldenkrais és un mitjà per descobrir els nostres patrons de moviment i, a partir d’aquesta presa de consciència, explorar altres possibilitats; el nostre sistema nerviós, en explorar variacions d’un mateix moviment, escollirà sempre la que li resulti més fàcil i funcional, refinant i millorant cada vegada més la nostra manera de fer les coses.

En el taller del 17 de febrer, explorarem quins són els nostres patrons de moviments en relació a la funció d’aixecar els braços. Segur que descobriràs alguna cosa sobre tu que et sorprendrà.

Apunta’t al taller!

Dissabte 17 de febrer, de 10:00 h a 12:30 h, a La Shala Vic de Vic, al carrer de les Flors 10, Vic.

Reserves i més informació a: Raquel (646478238) – info@assaigenmoviment.com

error: Content is protected !!