Taller gratuït “Descobreix el Mètode Feldenkrais”

El divendres 30 d’abril, de 16:30 a 18:30 h, farem un taller obert a tothom per tal que els assistents puguin experimentar què fem en les classes del Mètode Feldenkrais.

Tots nosaltres, en néixer, hem d’aprendre a moure’ns en aquest món amb relació a la força de la gravetat. El nostre cos té un pes que recau a terra i – per la força de la gravetat – el terreny exerceix sobre nosaltres una força igual al nostre pes (tercera llei del moviment d’Isaac Newton: “Per a cada acció hi ha una reacció igual i oposada”).

Quan aquestes forces es contraresten equitativament, la sensació resultant és al mateix temps d’arrelament i lleugeresa. És necessària l’organització òptima de l’esquelet i la musculatura per tal que l’esquelet pugui actuar com un transmissor eficient d’aquestes forces.

En aquest taller, a través del moviment, clarificarem les connexions de l’esquelet, configurant-lo per tal que ens aporti una estabilitat màxima i al mateix temps flexibilitat per la transmissió òptima de les forces.

Lloc: Osona Ioga, Ronda Camprodon 25, 1er 1era. Vic.

És necessari reservar plaça. Per a més informació i reserva de plaça, contacta amb la Raquel – 646478238 – info@assaigenmoviment.com

error: Content is protected !!