Taller En Transició

T’agradaria millorar la manera com fas allò que més t’agrada fer, ja sigui practicar un esport, caminar, ballar, tocar un instrument, cantar, etc.?

Vols aprendre a moure’t amb eficiència, gaudint del moviment, sense esforç ni dolor? Descobreix el Mètode Feldenkrais®

Amb la pràctica d’aquest mètode, mitjançant seqüències de moviments suaus i a vegades inusuals, prenem consciència del nostre cos i de la manera com funciona: ens descobrim a nosaltres mateixos. I, amb aquest coneixement, aprenem a moure’ns d’una manera funcional, gaudint de les possibilitats inimaginables de moviment que ens ofereix el nostre cos, sigui com sigui la seva estructura.

Vols descobrir el teu potencial per moure’t amb facilitat?

Vine al taller que farem en el qual explorarem el moviment de transició des de la posició estirada a terra boca amunt fins a seure, posant l’èmfasi i l’atenció en el procés, en la manera “com” ens movem d’una posició a l’altre, versus l’objectiu d’arribar a una determinada posició.

La coordinació, l’equilibri, l’orientació i la flexibilitat són trets intrínsecs en qualsevol procés de transició funcional, i aquesta seqüència de moviments ens invitarà a experimentar una millora en:

  • la coordinació entre la musculatura extensora i flexora
  • la flexibilitat de la caixa toràcica
  • el moviment i sincronització de les articulacions de les espatlles i malucs
  • l’equilibri
  • la reversibilitat del moviment

Divendres 18 de febrer de 18:00h a 20:00h

Blank2 – C. Miramarges, 6. Vic.

Preu: 20€

Informació i Reserves: Raquel – 646478238 – info@assaigenmoviment

error: Content is protected !!